• 13.06.2017, 11:54

Start på nytt... Fra bunnen...


I går bestemte jeg meg for å åpne en gruppe på face. Skal begynne å holde kurs innen sminke. 

Erfaring har jeg ennå selv om jeg ikke har vært aktivt på oppdrag de siste 3 årene. Har jobbet mye med teater og brude sminke. Ellers vanlig skjønnhetsminke/ mote på meg selv. Det kan bli fort kjedelig. Jeg må få gjort noe mer enn å bare sminke meg selv. Og jeg vil så gjerne dele min kunnskap. Er heller ikke den typen som er amatør sminkør og kan alt av det tekniske som å lage sminke videor osv.. Jeg kan det å lage sminke for tv, show, film, photo osv... Og det er det jeg vil drive med. De fleste som brenner for sminke vil jo det. Selvsagt så er mange av de på YouTube og insta super flinke. Tar til meg noen av rådene osv. Problemet er at de er flinke til å sminke seg selv. Jeg derimot går for lette løsninger på meg, mens mine kunder skal være perfekt. De skal gløde, se super fresh ut og alle går ut med hode høyt oppe. Det er det jeg brenner for! 

Kurse går på helt enkel skjønnhetsminke.  De grunnleggende tipsene og se fresh og fin ut rask. Prisen er 400,- og max 4 personer.  Kurse finner sted hjemme hos meg i Drammen , derfor er kurse billig. Sminke lånes av meg, mens koster må en ta med selv. 

Kursdatoer kommer senere. 

Følg meg på Facebook gruppen: makeup by zesa. 

Der vil du finne konkurranse,  de som er med kan vinne sminke verdt 500,- trekningen skjer 30.juni. 

Ikke nøl, sjekk det ut og bli med i konkurransen :-) 


#konkurranse #giveaway #skjønnhet #sminke #makeup #makeupartist #passion 

Zesa

Nybakt mamma til en liten prinsesse. Nyutdannet arkivvitenskap Make- up artist- for booking zeliha_sari@live.no Har stor interesse innen mote, og har studert make-up artist og jobbet med teater og for ulike merker som Dior, Chanel, Guerlain og mange fler. Fikk ei lita jente 25.sep i år og er for øyeblikket hjemmeværende husmor, en ukjent rolle som jeg må lære meg. Og vil dele det med dere! Er en person med stor lidenskap, drømmer og ønsker.

Search

Bloggdesign

hits