• 02.06.2017, 23:06

Livet går videre, den stopper ikke.


Anger! 

Om dagen sitter jeg med følelsen anger. Det er så mye jeg kunne ha gjort de siste ti årene, men på grunn av livet har alt stått stille. 
Det er helt jævlig følelese. 
Livet mitt var jo kaos så jeg måtte jo ta noen valg, men kunne jeg ha valgt annerledes? selvsagt kunne jeg det. Alle kan jo det. 
Men det gjorde jeg ikke.
Gjort er gjort. 
Likevel gnager jeg over ting. Det er som en litt bipolar lidelse. Plutselig så dukker det opp noe i hodet. 
Har du noe du angrer på? 

Jeg kan bare telle å telle, er som om livet mitt er en stor anger. Dette har jo påvirket meg på alle måter og fortsatt gjør. Det som er verre er jo at jeg går glipp av ting nå. 

Nå denne uken har jeg bestemt meg for å fokusere på hva jeg ønsker nå. Hva vil jeg ha ut av livet? gjøre ting som gjør meg glad og lykkelig. Det er viktig for at jeg skal komme meg videre. 

Livet går videre selv om man føler man sitter fast. Det føler jeg jeg har gjort lenge nå. Livet mitt har stoppet selv om det er umulig i utgangspunkte, dere skjønner tegninga. 
Nå føler jeg det er bare enda verre for det føles som om jeg må begynne alt fra bunnen av, nettopp fordi jeg har sittet fast så lenge. Utrolig trist!

Det gjør meg trist for man mister en del av seg selv. Og nå vet jeg hva jeg vil, men vet ikke hvordan jeg skal få gjort noe med det. Det er jo så vanskelig. Spesielt er det usikkerheten min som tar knekken. Jeg vet at jeg er flink, jeg vet at jeg er kreativ og sosial. Likevel er jeg redd, fordi jeg er min egen verste kritiker. Må slutte å kritisere meg. Selv når jeg sminker meg så er det liksom ikke som det skal være. Når jeg sminker andre er det alltid plettfritt. Jeg savner den mestringsfølelsen, vise at jeg faktisk er flink. Nå prøver jeg, og er så klar som bare det. 

Jeg må gå videre sammen med livet og ikke la den gå videre uten meg. 
Det er planen. 
Håper alle andre får god pinse og nyter den. Håper på fint vær, sommer og sol!

BT4sqK_Dwo6


 

#følelser #livet 

Zesa

Nybakt mamma til en liten prinsesse. Nyutdannet arkivvitenskap Make- up artist- for booking zeliha_sari@live.no Har stor interesse innen mote, og har studert make-up artist og jobbet med teater og for ulike merker som Dior, Chanel, Guerlain og mange fler. Fikk ei lita jente 25.sep i år og er for øyeblikket hjemmeværende husmor, en ukjent rolle som jeg må lære meg. Og vil dele det med dere! Er en person med stor lidenskap, drømmer og ønsker.

Search

Bloggdesign

hits